Utrechtseweg 33


3704 HA Zeist

Vraagprijs

1.600.000,- kk

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op. Mail ons

Object beschrijving

Te koop:
Deze schitterende villa "Buitenplaats Charema " is in 1923 gebouwd in opdracht van de heer Dreesman en ligt aan de Utrechtseweg 33 in Zeist. De buitenplaats is een gemeentelijk monument en de afgelopen jaren in gebruik geweest als kantoorvilla. Alle klassieke elementen zijn behouden gebleven waardoor dit gebouw naast een prettig en een unieke uitstraling heeft. De villa ligt op een riant perceel van ca. 4.380 m² welke toegankelijk is via een oprijlaan.

De bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer is zeer goed te noemen. De snelwegen A2/A12 en A27/A28 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. De reistijd per stadsbus naar Utrecht CS bedraagt slechts circa 15 minuten.

Indeling
Kelder: gang, berging met inbouwkasten, kluis, C.V.-ruimte met inbouwkast en twee kamers.

Begane grond: Royale entree, toiletgroep, ruime hal met imposante bordestrap met op het bordes 3 glas en loodramen, ruime kamer en-suite met toegang naar de tuin, 2 ruime kamers. De hal geeft tevens toegang tot de lunchruimte met keuken voorzien van inbouw combi-oven en wastafel. De kamers zijn voorzien van grote raampartijen en een enkel van een inbouwkast.

Eerste verdieping: Ruime overloop, toiletgroep met een douche, 5 ruime kamers op de eerste verdieping, waarvan 3 kamers zijn voorzien van balkon met uitzicht op de groene tuin, bordestrap naar tweede verdieping met op het bordes 3 glas en loodramen.

Tweede verdieping: Ruime overloop met toegang naar wederom 5 kamers.

Koetshuis: In de tuin gelegen bevindt zich het koetshuis welke momenteel is ingericht als vergaderruimte.

Vloeroppervlak
Het verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt ca. 624 m². Dit betreft nadrukkelijk niet het gebruiksoppervlak, het verhuurbaar vloeroppervlak en is gebaseerd op het huidige kantoorgebruik. Het bruto vloeroppervlak betreft: 775 m². Dit is inclusief het koetshuis.

Opleveringsniveau
Deze villa wordt in de huidige staat "as is where it is" aangeboden inclusief onder andere de navolgende voorzieningen:
- Ruimte van ca. 45 m² gelegen in voormalig koetshuis naast de villa;
- Originele details in deuren en ramen en trappenhuis;
- Verlichtingsarmaturen;
- Toiletten;
- Pantry;
- Gestuukte plafonds;
- Gerestaureerde schouwen;
- Airconditioning (gedeelte);
- Serverruimte.

Koopovereenkomst
Het object betreft een gemeentelijk monument uit de jaren 20, die geruime tijd verhuurd is geweest als kantoor. Er zal dan ook een ouderdomsclausule worden opgenomen in de koopovereenkomst en een niet zelfbewoningsclausule.

Bijzonderheden:
- Betreft een gemeentelijk monument;
- Perceeloppervlakte: 4.380 m²
- Oplevering in overleg, doch korte termijn;
- Bouwjaar: 1923;
- Vraagprijs: € 1.600.000,- k.k.;
- Het object kent thans een kantoorbestemming, de benodigde bestemmingswijziging die nodig is om er te mogen wonen is dan ook voor rekening en risico van koper.

Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring verkoper. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.