Pieterstraat 5


3512 JT Utrecht

Huurprijs

1.150 ,- p/m

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op. Mail ons

Object beschrijving

Is het centrum van Utrecht de plek waar jij wilt wonen? Dan heb jij geluk! Wij krijgen per 1 mei 2020 een studio beschikbaar in een van de mooiste straatjes van Utrecht centrum.

De Pieterstraat is mooi thuiskomen: via de Kromme Nieuwegracht of het Pieterskerkhof wandel je langs indrukwekkende gevels, tot je voor je voordeur staat. Laten we de plek verkennen. Kijk eens om je heen! Waar je ook naar toe wandelt, er is zoveel te zien. Je bent omgeven door hotspots: de leukste winkels, topnotch horeca, een fijne dosis cultuur en prachtige oude gebouwen. Een unieke locatie, rustig om te wonen en toch vlakbij de levendigheid van het centrum. En als je dan toch eens verder weg wilt, maak je gebruik van het openbaar vervoer. Utrecht Centraal station bereik je in 10 minuten wandelen of in 5 minuten met de bus. De bushalte bereik je in enkele minuten te voet. Een locatie om van te genieten.

De studio beschikt over een eigen berging in de kelder. Er is tevens een gemeenschappelijk fietsenstalling.

Studio 8:
Deze woning is gelegen op de 1e verdieping en heeft een woonoppervlakte van ca. 41 m². Voorzien van een inpandige opbergkast met was- en drogeraansluiting, complete keuken met inbouwapparatuur, badkamer met wastafelmeubel en regendouche en separate toilet. Eigen berging in de kelder. Ultiem wooncomfort voor ontspannen wonen.

De studio is uitgevoerd met een luxe keuken v.v. diverse inbouwapparatuur, inbouwspots, glad gestuukte wanden en PVC vloeren.

Bijzonderheden:
- Huurprijs: EUR 1.150,- exclusief per maand;
- Servicekosten: EUR 45,- p.m.;
- Huurder is zelfstandig contractant van de nutsvoorzieningen;
- 1 maand borg;
- Per 1 mei 2020 beschikbaar.

Deze aanbieding is met zorg samengesteld echter geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring verhuurder.
Derhalve kunnen hier op geen enkele wijze geen rechten aan ontleend worden.