Simplonbaan 128


3524 GN Utrecht

Vraagprijs

395.000,- kk

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op. Mail ons

Object beschrijving

Verrassend royale hoekwoning met voor- én achtertuin omgeven door groen!

De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Lunetten en op tien minuten fietsafstand van het centrum van Utrecht. Lunetten kenmerkt zich door de rustige en groene omgeving en de uitstekende bereikbaarheid. Alle voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand, zoals sportverenigingen, scholen, het prachtige Beatrixpark en het station. Ook het winkelcentrum Lunetten is op loopafstand gelegen. Kortom: een perfecte plek!

Ligging:
De woning ligt centraal en alle voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand te bereiken zoals onder andere sportverenigingen, scholen en het station. Het winkelcentrum voor alle dagelijkse boodschappen ligt op vijf minuten fietsafstand en binnen tien minuten bent u in de binnenstad van Utrecht. Kortom is het aan de Simplonbaan rustig en groen wonen maar zeer centraal.

Woning:
De woning is door haar hoekligging in combinatie met de beperkte omliggende bebouwing uitzonderlijk licht en zonnig. Vanuit iedere kamer in het huis is er mooi uitzicht op de groene omgeving. Een heerlijke plek om te verblijven. Door haar ruime formaat en efficiënte indeling bovendien een toekomstbestendige woning met vier ruime slaapkamers! De woning beschikt over een fraaie tuin met achterom en stenen berging.

Metrage:
Het huis heeft een oppervlakte van ca. 137 m² g.b.o. en is hierbij ingemeten conform NEN 2580 door de firma Object & Co. Dit meetrapport kan op aanvraag worden verstrekt.

Indeling:
Begane grond:
Via de voortuin bereikt u de voordeur, hal, separaat toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot de ruime woonkamer welke over veel lichtinval beschikt door de grote raampartijen. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de achterdeur is er toegang naar de zonnige tuin. De tuin beschikt over een stenen berging en een achterom. Aan de achterzijde is veel groen en water gesitueerd. Door de grootte en vrije ligging bent u van vele zonuren verzekerd!

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot de drie ruime slaapkamers en de badkamer, welke is voorzien van een douche, toilet, wastafel en een wasmachine-aansluiting.

Tweede verdieping:
De overloop, waar genoeg ruimte is voor een werkplek, geeft tevens toegang tot de riante vierde slaapkamer. Middels een losse trap is de verrassend ruime vliering te bereiken.  

Vraagprijs:
EUR 395.000,- k.k.

Kadastrale informatie:
Gemeente: Utrecht
Sectie: U
Nummer: 295
Perceelgrootte: 153 m²
Eigendom: Eigendom belast met erfpacht

Erfpacht:
Op basis van de huidige voorwaarden (VW 1983) is de erfpacht voor 50 jaar afgekocht tot 29 november 2034, behoudens de niet herzienbare canon van EUR 11,34 per jaar. Meer gedetailleerde informatie over de mogelijkheden (afkoop e.d.) is op aanvraag beschikbaar.

Overig:
• ouderdomsclausule van toepassing
• niet –bewoningsclausule van toepassing
• notaris ter keuze verkoper(s)


Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring verkoper. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.