Object beschrijving

Is het centrum van Utrecht de plek waar jij wilt wonen? Dan heb jij geluk! Wij krijgen per 1 juni 2022 dit moderne appartement beschikbaar in een van de mooiste straatjes van Utrecht centrum.

De Pieterstraat is mooi thuiskomen: via de Kromme Nieuwegracht of het Pieterskerkhof wandel je langs indrukwekkende gevels, tot je voor je voordeur staat. Laten we de plek verkennen. Kijk eens om je heen! Waar je ook naar toe wandelt, er is zoveel te zien. Je bent omgeven door hotspots: de leukste winkels, topnotch horeca, een fijne dosis cultuur en prachtige oude gebouwen. Een unieke locatie, rustig om te wonen en toch vlakbij de levendigheid van het centrum. En als je dan toch eens verder weg wilt, maak je gebruik van het openbaar vervoer. Utrecht Centraal station bereik je in 10 minuten wandelen of in 5 minuten met de bus. De bushalte bereik je in enkele minuten te voet. Een locatie om van te genieten.

Achter de jaren '20-gevel van Pieterstraat 5 in Utrecht vind je tien knap gerenoveerde woningen. Dit appartement heeft een woonoppervlak van ca. 50m². Je kunt daar in je eentje of samen heel comfortabel wonen.

Het appartement beschikt over een eigen berging in de kelder. Er is tevens een gemeenschappelijk fietsenstalling.

Appartement 1:

Deze woning is gelegen op de begane grond met entresol, heeft een woonoppervlakte van ca. 50m² en een plafondhoogte van 4,2 meter! Om deze hoogte optimaal te benutten is deze woning voorzien van een entresol, met een slaapkamer half-verhoogd gesitueerd boven de badkamer.

De woning is voorzien van een inpandige opbergruimte met was- en drogeraansluiting, complete keuken met inbouwapparatuur, opbergruimte onder de trap, badkamer met wastafelmeubel en regendouche en separate toilet. Eigen berging in de kelder. Ultiem wooncomfort voor ontspannen wonen.

Alle woningen zijn uitgevoerd met een luxe keuken v.v. diverse inbouwapparatuur, inbouwspots, glad gestuukte wanden en PVC vloeren.

Bijzonderheden:

- Huurprijs: EUR 1.395,- exclusief per maand;

- Servicekosten: EUR 50,- p.m.;

- Huurder is zelfstandig contractant van de nutsvoorzieningen;

- Per 1 juni 2022 beschikbaar.

Deze aanbieding is met zorg samengesteld echter geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring verhuurder.

Derhalve kunnen hier op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden.

Kenmerken

Aantal kamers: 2
Woonoppervlakte 50 m²
Bouwjaar 2019

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding Per 2022-06-01

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 2019
Soort woning

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 50 m²
Inhoud 50 m³

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal woonlagen 1

Vragen?

Neem contact op met ons kantoor

030 238 18 18

wonen@a-m.nl