Alberts & Muus Wonen

Alberts & Muus Wonen is gespecialiseerd in ver- & aankoop en de aan- & verhuur van woonruimte met een sterke focus op de regio Utrecht. Wij werken met een jong en enthousiast team dat zeer goed bekend is met de stad Utrecht en de omliggende gebieden. Onze cliënten betreffen zowel grotere woningbeleggers als individuele particulieren. Tevens werken wij voor enkele gerenommeerde bedrijven t.b.v. de huisvesting van hun buitenlandse werknemers.

Delen via

Kiki van der Stok
Woning makelaar

Sinds 2009 is Kiki werkzaam bij Alberts & Muus Wonen. Als geboren Utrechtse kent zij de stad op haar duimpje.  Momenteel combineert Kiki haar werk met de studie tot Makelaar en Taxateur o.z. aan de Academie voor Vastgoed.

Vincent Bosman (RM RT)
senior makelaar / taxateur

Vincent Bosman is binnen A&M onze ervaren makelaar-taxateur met sterke regionale kennis. 

Hierbij ingeschreven bij NRVT, Vastgoedcert en NWWI. 

Vincent Muus
Woning makelaar

Vincent is mede-oprichter van A&M Wonen.

 

Met een grote voorliefde voor de stad Utrecht en jarenlange ervaring is hij een all-round vastgoedadviseur die goed bekend is met de verschillende wijken in de stad.

 

Hij heeft een brede expertise op het gebied van zowel de huur- als koopmarkt. Dit ten aanzien van zowel particulier gebruik als ten behoeve van vastgoedinvesteerders.

Marijn Alberts
Woning makelaar

In 2008 hebben mijn compagnon Vincent Muus en ik Alberts & Muus opgericht. Alberts & Muus Wonen staat voor een dynamisch, jong en vernieuwend makelaarskantoor, bestaande uit energieke ondernemers/makelaars met een nuchtere Utrechtse werkhouding. De Utrechtse woningmarkt heb ik zeer goed leren kennen, eerst als makelaar bij een NVM makelaarskantoor te Utrecht en vervolgens bij Alberts & Muus Wonen.. Met veel energie, enthousiasme en passie voor het vak makelaardij bedien ik onze klanten. Onze opdrachtgevers staan te allen tijde centraal. Inmiddels is Alberts & Muus Wonen, mede door een zeer sterk team, uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Utrechtse markt.

Danique Noorland
Commercieel medewerker

Danique Noorland is momenteel een Vastgoed & Makelaardij studente op de Hogeschool van Rotterdam. Hierbij leert Danique van alles over de actuele vastgoedmarkt. Hiervoor heeft Danique al ervaring opgedaan bij een woningmakelaar, waar zij zich vooral heeft gericht op de verkoop van woningen.

In 2016 studeerde Danique af aan het Nimeto in Utrecht als Calculator/onderhoudsspecialist en heeft toen de overstap gemaakt om zich verder te ontwikkelen in de vastgoedmarkt naar de Hogeschool van Rotterdam.