Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting

Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting is een all-round vastgoedadvieskantoor dat gespecialiseerd is in het adviseren van gebruikers en eigenaren van commercieel onroerend goed. Hierbij valt te denken aan kantoren, winkels & bedrijfsruimte.

Kenmerkend voor ons bedrijf zijn een hoge mate van betrokkenheid en het opbouwen van lange termijn-relaties met onze clienten. Dit van midden- en klein bedrijf tot aan grotere ondernemingen en stichtingen en verenigingen. Wij vinden het belangrijk om korte lijnen te hebben met onze opdrachtgevers zodat pragmatisch en slagvaardig geopereerd kan worden.

Vanuit het kantoor in Utrecht worden op landelijk niveau diverse gebruikers geadviseerd en wordt op regionaal niveau de verhuur en verkoop ter hand genomen van een diverse range objecten.

Meer over Alberts Muus Bedrijfshuisvesting?
Bezoek de website

Delen via

Marijn Alberts
Partner

Marijn Alberts is na het afronden van zijn studie aan het IVA in Driebergen gestart bij Daimler Chrysler. Daar deed hij ervaring op in de retailbranche. Na een aantal jaren maakte hij de overstap naar het commerciële vastgoed. Na het behalen van zijn makelaarsdiploma is hij gaan werken als BOG makelaar bij Brecheisen bedrijfsmakelaars.

In 2008 werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en heeft hij samen met Vincent het makelaarskantoor Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting opgericht.

 

Vincent Muus
Partner

Vincent Muus is zijn carriere gestart bij DTZ Zadelhoff te Utrecht. Dit met als specialisatie de aan- en verhuur van kantoorruimte in de stad Utrecht en de direct omgeving.

Diverse vakgerichte opleidingen zijn genoten waaronder aan de Amsterdam School of Real Estate. Tevens ingeschreven als Register Taxateur (RT) op het gebied van Bedrijfsmatig Vastgoed